Hop til indhold

Et studiejob eller praktikforløb i ministeriet giver dig studierelevant, praktisk erfaring. Vi stiller krav til vores studerende og praktikanter, fordi vi ved, at faglige udfordringer udvikler og udvider kompetencer. Hos os kommer du ikke til at hente kaffe eller kopiere for dine kollegaer. Du er ikke bare en ekstra hånd, men en medarbejder på lige fod med de andre ansatte. Det betyder, at dine evner kommer i spil, og du har indflydelse på, hvilke opgaver du sidder med.   

Samtidig sørger vi for, at du har tæt kontakt og faglig sparring med din chef og andre kollegaer, så du trives, både med dine arbejdsopgaver og i det sociale miljø.

Alsidige arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper eller praktikant i ministeriet lover vi dig en masse spændende opgaver. Vi arbejder med nogle af de vigtigste områder i samfundet; gode dagtilbud og stærke uddannelser til børn, unge og voksne. Uddannelse er fundamentet for Danmarks fremtid, og derfor kommer du ind i et ministerie, hvor vi hele tiden beskæftiger os med aktuelle politiske dagsordener, der får stor opmærksomhed fra offentligheden.

Fleksible arbejdsvilkår

Som studentermedhjælper er arbejdstiden i gennemsnit ca. 10-15 timer om ugen, hvor der naturligvis tages højde for undervisning, eksamensperioder m.v. 
Et praktikforløb indebærer som oftest en arbejdstid svarende til en fuldtidsstilling, men her vil der også tages hensyn til studie og der kan koordineres individuelt med din leder. 

Vi har flekstid i ministeriet, hvilket vil sige, at der er gode muligheder for at tilpasse og tilrettelægge arbejdstiden, så arbejde, studie og privatliv kan gå op i en højere enhed.

Hvordan søger jeg?

Vi slår løbende studenterstillinger op under vores Ledige stillinger. Tilmeld dig eventuelt vores Jobagent for at blive orienteret, når vi slår en relevant stilling op.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger på studenterstillinger. 

Sidst opdateret: 6. juni 2024